Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domek nad stawem - Z jasnym kominkiem

Adres obiektu Podjazy 28, 83-320 Podjazy
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Ania
Dodano: 2016-08-06
Pobyt od: 2016-07-04 do 2016-07-12 IP: xx.16.15.218
 
 
    

Bardzo pięknie i czysto, domek wyposażony znakomicie.Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi i psem.Włascicielka- przesympatyczna.Pozdrawiamy serdecznie i dziekujemy- Ania i Radek Waśkiewiczowie z dziećmi i pieskami:)


 
 

Natalia
Dodano: 2016-07-28
Pobyt od: 2014-07-07 do 2014-07-10 IP: xx.108.85.198
 
 
    

Super miejsce na wypoczynek, czysto, schludnie, zgodnie z opisem,przestronnie,zwierzęta mile widziane, mili gospodarze.Miejsce na szóstke POLECAM WSZYSTKIM. Natalia z rodziną


 
 

H. Stawicka
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-09 IP: xx.186.144.168
 
 
    

Byliśmy w szóstkę i z pieskiem trzy noce. Domek duży, przestronny, czyściutki, kuchnia duża, przestronna łącznie z dużą lodówką i zamrażarką, wszystko dokładnie jest jak w ofercie. Jest staw mały z rybami, dokładnie z karpiami, duża kulista altana, stół biesiadny, po prostu luksus. Byliśmy tam pierwszy raz i serdecznie polecam każdemu, kto chce odpocząć od miejskiego hałasu. Dziękujemy gospodarzom i pozdrawiamy ich. Hania z rodziną.


 
 

hanna stawicka
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-09 IP: xx.186.144.168
 
 
    

Byliśmy w domku 4 dni w szóstkę. Pełen komfort. Wyposażenie na wysokim poziomie. Prawdziwy luksus. Wszystko tak wypieszczone, ze głowa boli. Kuchnia w pełni wyposażona, duża, elegancka, staw nieduży, ale z rybkami ( karpie), 3 sypialnie u góry, łazienki z kabiną, prysznicem i u góry sauna (na gwiazdkę ma być czynna). Według mnie to są pokoje kąpielowe, bo na dole jest nawet wanna z jacuzzi. Polecam wszystkim, którym doskwiera zgiełk miejski. Serdecznie dziękujemy za miłą gościnę. Hania z powiatu tczewskiego z pieskiem.


 
 

hanna stawicka
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-09 IP: xx.186.144.168
 
 
    

Byliśmy w domku 4 dni w szóstkę. Pełen komfort. Wyposażenie na wysokim poziomie. Prawdziwy luksus. Wszystko tak wypieszczone, ze głowa boli. Kuchnia w pełni wyposażona, duża, elegancka, staw nieduży, ale z rybkami ( karpie), 3 sypialnie u góry, łazienki z kabiną, prysznicem i u góry sauna (na gwiazdkę ma być czynna). Według mnie to są pokoje kąpielowe, bo na dole jest nawet wanna z jacuzzi. Polecam wszystkim, którym doskwiera zgiełk miejski. Serdecznie dziękujemy za miłą gościnę. Hania z powiatu tczewskiego z pieskiem.


 
 

hanna stawicka
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-08 IP: xx.186.144.168
 
 
    

Byliśmy w domku 4 dni w szóstkę. Pełen komfort. Wyposażenie na wysokim poziomie. Prawdziwy luksus. Wszystko tak wypieszczone, ze głowa boli. Kuchnia w pełni wyposażona, duża, elegancka, staw nieduży, ale z rybkami ( karpie), 3 sypialnie u góry, łazienki z kabiną, prysznicem i u góry sauna (na gwiazdkę ma być czynna). Według mnie to są pokoje kąpielowe, bo na dole jest nawet wanna z jacuzzi. Polecam wszystkim, którym doskwiera zgiełk miejski. Serdecznie dziękujemy za miłą gościnę. Hania z powiatu tczewskiego z pieskiem.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie